Zaina országúti kerékpár

Olaszországban gyártott vázszett. Honlapjuk szerint csak megrendelésre készítenek vázat, így megyőződéssel állíthatjuk, hogy nem tömegtermék. Versenyzőknek építenek, például Andrea Palini (ex-Lampre, most Skydive Dubai) 2007-ben Zainával lett junior olasz bajnok.

Enrico Zaina első versenyszezonja az 1983-as, ’89-től profi kerékpáros. ’95-ben 7-nek jött, ’96-ban ezüstérmes lett a Giro d’Italián, utolsó szezonját pedig a Mercatone Uno színeiben töltötte, jobbára Marco Pantani előtt a sorban. A kerékpározás iránti lelkesedését és energiáját ezután vázépítésre fordította, 2004-ben alapították a céget. Egyedi megrendelésre, magas műszaki és minőségi szinten készítenek kerékpárvázakat. Tevékenységi körük viszonteladással bővült: Wilier, Kelly’s és Cube kerékpárokat, többek között Sidi, Castelli, Spiuk kiegészítőket forgalmaznak – kb mindent, amit a profik használnak.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

X
%d blogger ezt szereti: