Logo_3.0_kicsib

Krampusz Wheels

Keréképítő mesterünk Krampusz lassan 19 éve fűz kerekeket miután pár év futárkodást követően beszippantotta őt is a kerékpárműhely.  Amellett, hogy egy nagyon sokoldalú szerelő, méltán híres keréképítő is egyben. Az évek során rengeteg általa fűzött kerék hagyta el a műhelyünk, az utakon bizonyítva a Krampusz wheels® kiemelkedően magas minőségét! Kerekei bejárták egész Europát, sőt még Közép-Ázsiát is! 

Krampusz kerekeinek a védjegye a minőség, hogy ezt biztosítani tudjuk csak és kizárólag a legjobb minőségű DT küllőkből készülnek. Minden kerék hagyományos módon, kézzel készül. Iskolában nem tanulható, az évek alatt kiforrott technikája felveszi a versenyt bármelyik készen vásárolt kerékkel. 

Mi még hiszünk a kézzel készült termékek minőségében. Ha te is szeretnél magadnak Krampusz által fűzött kereket akkor a lenti kategóriák közül. Egyedi igényeket is örömmel teljesítünk, ez esetben kérjük keressetek minket telefonon a 06305209953-as telefonszámon, vagy e-mailben az info@recikli.com címen. 

Krampi
Logo_3.0_kicsib
Országúti kerekek
Logo_3.0_kicsib
Túra/trekking kerekek
Logo_3.0_kicsib
MTB kerekek
X
<span>%d</span> bloggers like this: